PREGÀRIES PRIMÀRIA
Parla'm, Senyor, jo t'escolto"

(Pare Palau)


TROBA LA TEVA VEU!
El lema d’aquest curs ens convida a trobar la nostra veu! 


Al llarg de la història hi ha hagut grans personatges que han dedicat la seva vida a fer sentir la seva veu arreu del món, a parlar de les injustícies, a lluitar pacíficament per la igualtat i els drets humans. Que han dedicat molts esforços a acabar amb les guerres, la fam, les discriminacions, el racisme i les diferències al món. I que fins i tot van donar la vida per això. 

Aquest mes d'OCTUBRE, la veu que ens acompanyarà en algunes pregàries serà la de CARLO ACUTIS, un noi normal, amb els seus defectes i virtuts, que va lluitar per col·locar Déu en primer
lloc i que va fer servir internet per evangelitzar. 


Dimarts 3 d'octubre

Carlo Acutis va ser un noi molt especial. Ja des de petit va sentir la crida de Déu. Li agradava molt anar a l'església i saludar Jesús, i hi anava cada dia. 

Als 11 anys va començar a investigar els miracles de l'Església i, aprofitant que li agradaven molt les noves tecnologies, va crear una pàgina web per poder recopilar-les totes amb informació, imatges, etc. En Carlo va utilitzar les xarxes socials per compartir la PARAULA DE DÉU, la seva Bona Notícia.

Als 15 anys es va posar molt malalt i va morir. Tot i que va tenir una vida curta, ell va aprofitar-la al màxim: la seva família i amics l'estimaven moltíssim i aprenien molt d'ell, va investigar durant anys i va crear una pàgina web com a resultat de la seva recerca, visitava sovint menjadors socials i compartia amb els pobres tot el que ell tenia, anava cada dia a missa i pregava a Jesús...

Avui, donem gràcies per la vida d'en Carlo Acutis

Acabarem veient un breu vídeo de la seva història. 


Dimecres 4 d'octubre


VEIG - PENSO - EM PREGUNTO...

Compartiu les vostres idees.


Dijous 5 d'octubre


És possible que el que et vas proposar a principi de curs no ho aconsegueixis de seguida, segur que van apareixent dificultats... però no oblidis que TU POTS ACONSEGUIR-HO!! Escolta la teva veu, repeteix-t'ho cada dia i no et rendeixis!!


Divendres 6 d'octubre

Segur que coneixes la cançó d’avui... però mai l’has escoltat pensant en que sou Jesús i tu cantant aquesta cançó junts. Escolta-la molt atentament i imagina’t-ho!Dimarts 10 d'octubre

Dimecres 11 d'octubre


Saps què volia dir en Carlo Acutis amb aquesta frase? 

Les fotocòpies són totes exactament iguals, sense diferències. Ser original és ser diferent, fer les coses de manera diferent a la resta, seguir la teva pròpia opinió i no la dels altres, escoltar la teva veu interior i la veu de Jesús, que et guia. 

I tu, què prefereixes: ser exactament igual que la resta o ser original, diferent?


Dilluns 16 d'octubre

Ahir va ser el dia de Santa Teresa de Jesús.

Dimarts 17 d'octubre

Dimecres 18 d'octubreEn Carlo, el model a seguir pels joves. Per la seva manera d'estimar Déu, Maria i l'església, pel seu interés per les noves tecnologies, per compartir el que tenia amb els necessitats...

I per a tu, qui és un model a seguir? Per què?

Dijous 19 d'octubre

Divendres 20 d'octubre

Dimarts 24 d'octubre

Dimecres 25 d'octubrePer al Carlo, el protagonista d'aquest mes, seguir les passes de Jesús i assemblar-se a ell era el més important, el seu gran projecte de vida. 

Vosaltres us heu plantejat COM VOLEU que sigui la VOSTRA VIDA EN EL FUTUR? 


Dijous 26 d'octubre

Avui és el dia de l’Esmorzar solidari! Amb la nostra participació estem col·laborant perquè la tasca dels missioners i missioneres continuï arreu del món.

Saps com d'important és la tasca dels missioners i missioneres? Escolta i coneix la història del Patricio…

https://www.youtube.com/watch?v=v1YdQZN7SU4Divendres 27 d'octubre

Dimarts 31 d'octubre